Hlavní obsah

Kolín ze zdravotních důvodů odložil zápasy do konce září

Hokejisté Kolína jsou dalším týmem první ligy, který musel při současném šíření nemoci covid-19 odložit zápasy. Nováček druhé nejvyšší soutěže nenastoupí v plánovaném termínu k nejbližším třem duelům - v sobotu na ledě Vsetína, v pondělí s Benátkami nad Jizerou a ve středu v Havířově.

Foto: Sport.cz

Hokejisté Kolína odližili své zápasy do konce září (ilustrační foto)

Článek

"A-tým Kozlů přerušuje do konce září ze zdravotních důvodů tréninkovou i zápasovou činnost. Více informací přineseme později," uvedl klub na svém facebookovém profilu.

Kolín, který se vrátil do první ligy po 37 letech, hrál ještě ve středu doma s Prostějovem a podlehl 2:3 v prodloužení. Na kontě má ze čtyř zápasů šest bodů. Po úvodní prohře na ledě Kladna 1:7 zvítězil doma v předehrávce nad Vsetínem 3:0 a následně i v Přerově 5:4 v prodloužení.

Uvolněného sobotního termínu využije Vsetín k tomu, aby sehrál duel 16. kola doma Na Lapači s Kadaní, který se měl původně uskutečnit v sobotu 31. října.

V karanténě byli před startem sezony hokejisté Ústí nad Labem, kterým stačilo odložit o dva dny duel úvodního kola na Slavii. Následně zasáhl covid-19 do programu Kadaně, Vrchlabí, Přerova, Frýdku-Místku, Třebíče a jejich soupeřů. Do soutěže zatím nezasáhl další nováček Vrchlabí, které čeká premiéra v sobotu na ledě Slavie.

Reklama

Související témata: