Hlavní obsah

Do Plzně se už nevrátím, říká brankář Přikryl

Hokejový cestovatel po českých klubech, to je vizitka brankáře Petra Přikryla. Za rok a půl vystřídal už pět týmů. V loňské sezóně jako hráč Sparty hostoval současně v Berouně a v první polovině právě probíhajícího ročníku už stihl nastoupit nejen za Plzeň, ale i za Litoměřice a Znojmo.

Foto: www.hcsparta.cz

Brankář Petr Přikryl

Článek

„To časté střídání mužstev beru jako součást hokejového života. Kdykoliv se postavím do branky, chci předvést dobrý výkon bez ohledu na to, v jakém jsem dresu,“ glosoval Přikryl svá různá působení.

Ve středu mu nepřálo štěstí při znojemském vystoupení na ústeckém ledě, kde po čtvrtém inkasovaném gólu branku opustil. „Měl jsem toho dost. Zvážil jsem, že v tom rozpoložení asi mužstvu moc nepomůžu a šel jsem z ledu,“ klopil zrak gólman, který v únoru oslaví 33. narozeniny.

A jak se mu zamlouvala dřívější krátká výpomoc v Litoměřicích? „Jsem tamním rodákem a byl jsem rád, že jsem za nováčka první ligy odchytal tři zápasy,“ uvedl Přikryl, který v této sezóně si připsal i deset startů za Plzeň v extralize. „Vím, že se tam už nevrátím a v plzeňské brance se znovu neukážu. Nechci to komentovat, ale tak to je,“ tvrdil přesvědčivě.

Dochytá tedy sezónu ve Znojmě? „Nevím, co bude zítra. Ani nesleduji nejbližší program znojemského týmu,“ pokrčil rameny.

Trenér Znojma Karel Soudek k případnému dalšímu působení Přikryla v týmu Orlů uvedl: „O tom, co se bude dít kolem něj dál, rozhodne Plzeň, kde je kmenovým hráčem.“

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články