Hlavní obsah

V týmu Ruska na EHT jsou další dva nováčci Rubcov a Mojsejev

Malmö

Dvě změny musel udělat v nominaci na Švédské hry trenér ruských hokejistů Igor Larionov, který v Malmö povede sbornou místo Valerije Bragina. Třetího turnaje série Euro Hockey Tour se nezúčastní útočníci Artur Kajumov z Jaroslavle a Arťom Galimov z Kazaně. Místo nich se zapojí German Rubcov ze Soči a Danila Mojsejev z Podolsku. Oba budou v reprezentačním výběru debutovat.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

V osmadvacetičlenném kádru má Larionov, který na listopadovém turnaji Karjala dovedl jako kouč dvacítky svůj výběr k celkovému triumfu, dohromady patnáct nováčků.

Debutovat v dresu sborné mohou také obránci Alexandr Alexejev z Ufy, Marcel Ibragimov z CSKA Moskva, Arťom Minulin z Magnitogorsku, Daniil Misjul z Jaroslavle, Daniil Pylenkov z Podolsku, Sergej Zborovskij z Jekatěrinburgu a Daniil Žuravljov z Kazaně.

V ofenzivě si mohou připsat první starty Vladimir Butuzov z Chabarovsku, Ivan Čechovič z Nižního Novgorodu, Nikita Čibrikov z Petrohradu, Nikolaj Kovalenko z Jaroslavle, Maxim Sorkin z CSKA Moskva a Sergej Šmeljov ze Soči.

Rusové vstoupí do turnaje ve čtvrtek proti Finsku. O dva dny později je čeká Švédsko a v neděli 14. února se utká s českou reprezentací. Pořadí Euro Hockey Tour vládnou po dvou turnajích se 16 body, druhé Česko na ně ztrácí sedm bodů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články