Hlavní obsah

Jágr s Rangers možná otevře novou halu v Omsku

Útočník Jaromír Jágr se možná příští rok vrátí do Omsku v roli hlavní hvězdy slavnostního otevření nové hokejové haly Avangardu, za který hrál v sezóně 2004/2005 během výluky v NHL. Nová aréna bohatého ruského klubu má být uvedena do provozu 1. září a vedení Omsku chce, aby prvním soupeřem domácího týmu v moderním stánku byli slavní New York Rangers.

Článek

"Slyšel jsem o tom, vím, že se horečně jedná. Už teď mohu říct, že bych rád přijel. Ta myšlenka se mi zamlouvá. Prožil jsem v Omsku výbornou sezónu, jsou tam skvělí fanoušci i lidé z klubu," citoval Jágra ruský list Sport-Express po nedělním utkání s Tampou, v němž český útočník vstřelil svůj 600. gól v NHL. "V září budou začínat přípravné kempy před sezónou a proč bychom nemohli být v Evropě nebo Rusku," uvedl slavný kladenský odchovanec.

Jágr při svém angažmá v Omsku pomohl klubu ke čtvrtému místu a vyhrál kanadské bodování play-off. S Avangardem získal také triumf v turnaji evropských mistrů Super Six v Petrohradu, když finále rozhodl proti finskému Kärpätu Oulu gólem v prodloužení.

Reklama

Související témata: