Hlavní obsah

Hokejisté TPS Turku prohráli čtvrtý zápas za sebou

Hokejisté TPS Turku ve čtvrtek prohráli ve finské lize 1:4 na ledě úřadujícího mistra Kärpätu Oulu. Český brankář Alexander Salák odchytal za hostující celek celý zápas a připsal si 24 zákroků.

Článek

TPS si připsalo čtvrtou porážku za sebou a je se čtyřbodovou ztrátou poslední.

Finsko - 23. kolo:
Hämeenlinna - Jyväskylä 3:1, IFK Helsinky - Jokerit Helsinky 1:3, KalPa Kuopio - Ässät Pori 5:3, Kärpät Oulu - TPS Turku 4:1, Lukko Rauma - Tappara Tampere 2:3, Pelicans Lahti - SaiPa Lappeenranta 4:2.

Linköping přišel o vedení ve švédské lize 

Hokejisté Linköpingu, které vede český kouč Slavomír Lener, přišli o vedení v tabulce švédské ligy. Na ledě Södertälje prohráli 4:5 v prodloužení a propadli se na třetí místo.

Na první místo se dostala Skelleftea, která vyhrála 5:1 nad úřadujícím mistrem HV 71. Zápas měl divoký závěr, protože rozhodčí v posledních pěti minutách rozdal 131 trestných minut.

Švédsko - 17. kolo:
Brynäs - Rögle 1:2, Färjestad - Djurgaarden 2:1, Frölunda - Lulea 3:1, Skelleftea - HV 71 5:1 (za domácí Skrbek 0+1), Södertälje - Linköping 5:4 v prodl., Timra - MODO Hockey 0:4.

Düssledorf se probojoval na první místo

Hokejisté Düsseldorfu porazili 2:1 po samostatných nájezdech Augsburg a posunuli se na první místo německé ligy. Ve druhém utkání vyhrál Mannheim na ledě Wolfsburgu 3:2 v prodloužení.

Německo - 17. kolo:
Düsseldorf - Augsburg 2:1 po sam. nájezdech, Wolfsburg - Mannheim 2:3 v prodl.

Reklama

Související témata: