Hlavní obsah

On-line: 23. kolo hokejové O2 extraligy

PRAHA

Kompletním 23. kolem pokračuje v pátek hokejová O2 extraliga. Zvýší hokejisté Liberce svůj náskok v čele soutěže? Podaří se poslednímu Vsetínu bodovat a přiblíží se rivalům z chvostu tabulky? Sledujte všechny zápasy v on-line reportážích na Sport.cz.

Článek

Hokejisté Budějovic budou bojovat o pojištění vedení na domácím ledě s Pardubicemi, které první vzájemný duel letošní sezóny vyhrály. Pokud by se svěřencům trenéra Říhy povedlo přehrát Jandačův výběr znovu, ztráceli by na svého dnešního soupeře jen dva body.

Neztratit kontakt s čelem tabulky chtějí také hokejisté Liberce, kteří přivítají na svém ledě hráče Zlína. Severočeši si budou chtít spravit chuť po středečním prohře s Pardubicemi, bodovat chtějí ale hráči Hamé, kteří v posledním kole nestačili doma na Karlovy Vary.

Energie bude usilovat o zisk dalších bodů proti Spartě, kterou ve středu obrala o body Plzeň, jež se pokusí o stejný kousek i na ledě Třince. Moravské derby se odehraje ve Znojmě, kam zavítají hráči Vítkovic. Vylepšit hubenou bilanci budou chtít hokejisté Slavie v duelu s Litvínovem a plný počet bodů by přivítali také ve Vsetíně, kde se představí Kladno.

Hokejová O2 extraliga - 23. kolo
17:00Třinec - Plzeňon-line
17:00Vsetín - Kladnoon-line
17:30Č. Budějovice - Pardubiceon-line
17:30Znojmo - Vítkoviceon-line
18:00Karlovy Vary - Spartaon-line
18:30Liberec - Zlínon-line
19:00Slavia - Litvínovon-line

Reklama