Hlavní obsah

Kladno posílí ex-českobudějovický útočník Bělohlav

KLADNO

Zkušený hokejový útočník Radek Bělohlav vypomůže minimálně do konce roku Kladnu. Mistr světa z Vídně 1996, který ještě v této sezóně do extraligy ze zdravotních důvodů nezasáhl, bude v kádru Rabatu hostovat z Českých Budějovic. Oba kluby se na Bělohlavově přesunu již dohodly, ale formálně jej uzavřou dnes po vzájemném zápase. Informuje o tom internetový server hokej.cz.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

"Vedení Kladna se na nás obrátilo s tím, zda bychom Radka neuvolnili. Nejsme proti, v závěru prosince posoudíme, co dál," řekl sportovní manažer Jihočechů Jaromír Látal. Jisté je, že v pátečním utkání 26. kola se Bělohlav v kladenském dresu ještě neobjeví, premiérově by do hry ale mohl zasáhnout již v sobotu, kdy se Středočeši utkají před televizními kamerami s Litvínovem.

Bělohlav, který v domácí nejvyšší soutěže odehrál patnáct sezón a získal tituly se Vsetínem či pražskou Spartou, musel vynechat začátek ročníku s ohledem na zdravotní problémy s kolenem, kvůli kterým chyběl na ledě i v závěru minulého ročníku soutěže.

Momentálně je již v plné přípravě, kouč Českých Budějovic Josef Jandač však jeho služeb nevyužil. Podle neoficiálních informací se se zkušeným hráčem již na jihu Čech nepočítá.

Šestatřicetiletý útočník nastřílel v nejvyšší soutěži 190 branek, ale jeho předností je zejména obranná činnost.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články