Hlavní obsah

V. Hübl: Přestal jsem být pro bratrance dřevák

PRAHA

Tři góly dal v této sezóně i proti Spartě, ale středeční hattrick proti Litvínovu, kde ještě loni na jaře působil, budějovického hokejistu Viktora Hübla opravdu potěšil.

Článek

Navíc v brance Chemopetrolu stál jeho mladší bratranec Jaroslav. "Na to se při utkání nedá myslet, cestou z ledu jsme ale stihli prohodit pár slov. V předchozích dvou vzájemných zápasech této sezóny jsem ho nepřekonal a smál se mi, že jsem dřevák, když neumím překonat příbuzného. Hned jsem mu to připomněl," říkal pro web klubu 28letý útočník.

Za všechny tři góly děkoval dobré práci spoluhráčů. "Nejdříve mě Tomanova rána od modré trefila přesně hokejku, takže jsem tečoval puk mimo dosah gólmana, při druhé brance mi Brabenec poslal puk z rohu a měl jsem dost času na zakončení a třetí trefa přišla po sólu zakončeném střelou o tyčku, čemuž předcházel báječný Hudcův pas. Myslím, že mám ale vybráno zase na dlouhou dobu dopředu, teď bylo těch střeleckých úspěchů nějak moc," doplnil Viktor Hübl, jenž byl strůjcem čtvrté budějovické výhry v řadě.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice