Hlavní obsah

Oholit a ostříhat! Jágr se po postupu s Kladnem do extraligy pochlubil novou vizáží

Holicí strojek odložil už před startem prvoligového play off a nesáhl po něm ani během baráže. Stejně tak si zakázal chodit ke kadeřníkovi, takže jeho tvář zarůstala mohutným vousem a bujná kštice mu lezla zpod helmy. Sázka na pověrčivost se majiteli a útočníkovi Rytířů Jaromíru Jágrovi vyplatila, své Kladno po pěti letech vrátil do extraligy a nyní se fanouškům pochlubil svou novou vizáží.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Jaromír Jágr z Kladna oslavuje s fanoušky postup do extraligy - ilustrační foto.

Článek

„Je dobojováno. Kladno = extraliga. Děkujeme všem za podporu během baráže - a hlavně, konec sezony, oholit a ostříhat," napsal Jágr po závěrečném utkání baráže v Pardubicích, které už kvůli jistotě postupu kladenského týmu vynechal, na Instagramu a přiložil svou aktuální fotografii.

Sedmačtyřicetiletý Jágr má v těchto dnech našlapaný program, po úspěšně zvládnuté baráži už ve středu odpoledne odlétá s prezidentem republiky Milošem Zemanem na jeho pracovní návštěvu do Číny.

Právě v jejím hlavním městě Pekingu se budou v roce 2022 budou konat zimní olympijské hry a Jágr by se mohl stát tváří jejich hokejového turnaje.

Reklama

Související témata: