Hlavní obsah

Hokejisty extraligových Pardubic bude i nadále trénovat Lubina

Pardubice

Hokejisty extraligových Pardubic povede i nadále jako hlavní trenér Ladislav Lubina, který působí na střídačce Dynama od listopadu loňského roku. Novým sportovním manažerem Východočechů se stal Jaromír Kverka, jenž doposud působil v Karlových Varech.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Hráči Pardubic se radují z gólu.

Článek

"Jsem rád, že zde mohu pokračovat, a na novou sezonu v Pardubicích se moc těším. Doba posledních týdnů byla hektická, po baráži se udála spousta změn. Nyní si vše sedá, domlouváme si pravidla fungování, věřím, že nebudeme mít žádný problém a že nastolíme taková pravidla, aby byl pardubický fanoušek v sezoně spokojený," uvedl Lubina v tiskové zprávě.

Prodloužení angažmá s dvaapadesátiletým trenérem již formálně řešil Kverka, který podepsal smlouvu také dnes.

"Pardubice jsou tradičním extraligovým městem a jejich postavení v poslední sezoně vůbec neodpovídá jménu a tradici klubu. Nový sportovní manažer Jaromír Kverka začal intenzivně pracovat na posílení týmu. Naším společným cílem je, abychom si všichni mohli za rok říci, že sezona byla dobrá a že se těší na další," řekl předseda představenstva Martin Sýkora.

Východočeši se mezi elitou zachránili až v baráži. V základní části i ve skupině o umístění byli jednoznačně nejhorším týmem extraligy, baráž ale zvládli na výbornou a bez větších problémů se v nejvyšší soutěži udrželi.

"Musíme jednat rychle. Podepsali jsme novou smlouvu s Ladislavem Lubinou, teď si musíme na dva na tři dny sednout a zavřít se do kanceláře. Nastavíme politiku, kterou budeme v hráčských přestupech chtít dělat. Vím, že mnoho volných hráčů již není, ale kádr budeme chtít doplnit tak, aby trenér byl spokojený a vše fungovalo," uvedl Kverka.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články