Hlavní obsah

Pardubice oficiálně potvrdily konec Salfického v čele klubu

Pardubice

Dušan Salfický oficiálně končí jako generální manažer v hokejových Pardubicích. Bývalý úspěšný brankář, který je i spolumajitelem klubu, bude ale v Dynamu i nadále působit. "S Dušanem jsem měl několik dlouhých debat o jeho pozici v klubu. Jsem přesvědčený, že má co nabídnout především v oblasti rozvoje obchodních vztahů. Zároveň je velmi dobře jazykově vybavený a pomůže v komunikaci na mezinárodní úrovni," uvedl generální ředitel klubu Martin Sýkora po dnešním jednání dozorčí rady.

Foto: Sport.cz

Slovenský útočník Miloš Bubela po podpisu smlouvy s pardubickým Dynamem. Na snímku je i nyní již bývalý generální manažer klubu Dušan Salfický.

Článek

Zástupci akcionářů potvrdili novou organizační strukturu, ve které bude oddělený sportovní a obchodní úsek. Sportovní část bude řídit Jaromír Kverka, obchodní Ondřej Šebek. Kverka dnes oznámil, že se do Dynama vrací útočník Radostav Tybor.

"Několik dalších hráčů je v jednání. Doufám, že je budeme moci představit v nejbližší době. Stejně jako kádr A týmu se rýsuje i realizační tým. Oslovil jsem několik potenciálních asistentů, mezi nimi například i Otakara Janeckého. Chtěl bych, aby nám pomohl s rozvojem herních situací a individuálních dovedností, ve kterých sám vždy vynikal," uvedl Kverka.

Hlavním trenérem bude nadále Ladislav Lubina, což Východočeši potvrdili před týdnem.

Reklama

Související témata: