Hlavní obsah

Skuhrovec opouštěl kladenský zimák s pořezanou rukou

KLADNO

Nepříjemná situace se odehrála na kladenském zimním stadionu na začátku třetí třetiny extraligového zápasu Kladno - Litvínov. Po akci před hostující brankou se na ledě objevila kaluž krve způsobená střetem obránce Radima Skuhrovce s ostřím brusle někoho z protihráčů. Litvínovský bek musel s pořezanou pravou rukou do nemocnice a zápas pro něj předčasně skončil.

Článek

"Byl tam nahozený puk a já šel za branku, že to tam klukům zastavím. Jenže na Klaně jsou ještě starý pexiskla, od kterých se puk odrazil před bránu, kde to Radim zachránil při pádu. V tu chvíli mu tam zřejmě někdo šlápl na ruku," popisoval inkriminovaný okamžik brankář Litvínova Jaroslav Hübl.

V tu chvíli litvínovská střídačka na chvíli zcela oněměla. "Všichni jsme se strašně lekli, protože to vypadalo, že si proříznul tepnu," vykládal obránce Jiří Šlégr. "Bál jsem se, aby to nebylo něco podobného, jako se stalo nedávno Zedníkovi v NHL," připomněl Hübl událost, při které slovenského útočníka zasáhla brusle protihráče do krku.

V případě Skuhrovce zasáhlo ostří brusle "jen" šlachy na ruce. Podle zpráv z litvínovské kabiny by měl být brzy v pořádku. "Doufejme, že to není nic vážného a bude moci brzy zase hrát," říkal těsně po zápase v Kladně autor vítězné branky v prodloužení Šlégr.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín