Hlavní obsah

Rimmel se stal novým manažerem v extraligových Vítkovicích

Bývalý hokejový obránce Patrik Rimmel se stal novým manažerem extraligových Vítkovic. V ostravském klubu bude mít na starosti i sportovně administrativní úsek, ve kterém nahradí do důchodu odcházejícího Jana Faltra. Sedmačtyřicetiletý Rimmel dosud působil jako generální manažer a asistent trenéra v prvoligovém Havířově.

Foto: Sport.cz

Patrik Rimmel se stal novým manažerem v extraligových Vítkovicích

Článek

"Patrik je člověk, který má mou důvěru. Známe se od dětských let, dlouho jsme spolu hráli hokej. Je maximálně zkušený, pokud jde o sportovní stránku věci. Další jeho významnou kvalifikací pro práci v našem klubu je dlouholeté vedení prvoligového Havířova. Ví, o čem je řízení klubu, ví, jak oslovovat a jednat se sponzory. Proto jsem rád, že mou nabídku přijal," uvedl šéf klubu Aleš Pavlík.

Rimmel, odchovanec Vítkovic, odehrál v extralize 272 zápasů a vedle mateřského klubu nastupoval i za Olomouc a Havířov. Hrálk také na Slovensku, v Polsku nebo Norsku. V Havířově působil jako funkcionář v různých pozicích od roku 2013.

"Po konci v Havířově jsem měl domluvenou práci jinde, mimo hokej, ale volal mi majitel Aleš Pavlík. Chtěl se sejít, ale něco mi naznačil už během telefonátu. Během víkendu jsme si pak několikrát volali s (sportovním manažerem) Romanem Šimíčkem. V úterý jsme se pak všichni tři sešli, probrali ty detaily a vlastně během samotného úterý jsme se i finálně domluvili," uvedl Rimmel na klubovém webu.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice