Hlavní obsah

Bylo to štěstí, tvrdil Mojžíš

ZNOJMO

Obránce Znojma Pavel Mojžíš zařídil svému mužstvu v nedělním utkání celků z chvostu tabulky dvěma góly vítězství nad Mladou Boleslaví, ale po vydařeném zápase nedával najevo žádné velké nadšení.

Článek

„Bylo to štěstí. A kluci při mých střelách velmi dobře před brankářem Cháberou clonili,“ tvrdil skromně bek Orlů, jemuž se podobný kousek povedl v extralize teprve podruhé. „V minulé sezóně jsem se dvakrát trefil v Pardubicích,“ zavzpomínal.

Třetí výhra za sebou Znojemské vynesla v tabulce před Boleslav a po nevydařeném vstupu do sezóny začínají zvedat hlavy. „Nálada v kabině se zlepšuje. Věřím, že se brzy dotáhneme minimálně na desáté místo a aspoň předkolo play-off nám neuteče,“ je přesvědčen Mojžíš.

Na proměně Znojma má velkou zásluhu i uzdravený útočník Jiří Dopita, který pomohl otočit gólem páteční duel v Karlových Varech a včera pečetil svou 301. extraligovou brankou další vítězství Orlů. „Až dodatečně jsem se dozvěděl, že jsem se trefil potřísté. Bude mě to stát dost peněz do společné pokladny, ale jinak taková jubilea moc neprožívám. Hlavně že se nám začalo dařit,“ liboval si Dopita.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín