Hlavní obsah

Hokejoví příznivci budou moci znovu fandit přímo ze střídačky

PRAHA

Fanoušci hokejových klubů se mohou těšit i v letošní sezóně na soutěž „Místo na střídačce“, v níž okusí atmosféru zápasů po boku hráčů a trenérů. Premiéru měla soutěž v loňském roce a ojedinělý pohled na kluziště O2 extraligy mohou diváci vyhrát i v letošním ročníku. Podmínkou účasti je co nejpřesněji odhadnout počet diváků na domácím duelu svého oblíbeného mužstva.

Článek

„Když jsme loni přišli s nápadem na soutěž o místo na střídačce, chtěli jsme hokejovým fanouškům přinést něco nového, co ještě nikdy neměli možnost prožít,“ uvedl na pondělní tiskové konferenci Tomáš Dufek, manažer sponzoringu společnosti Telefonica O2. „ Po pozitivních reakcích fanoušků a klubů jsme se rozhodli v soutěži pokračovat i letos,“ dodal.

Celkem čtrnáct fanoušků s nejpřesnějšími tipy bude v plné výzbroji u toho, jak jejich miláčci svádí souboj na domácím kluzišti. „Zpočátku panovala v klubech nervozita, ale ukázalo se, že cizí prvek na střídačce nepůsobí problémy, takže jsme se rozhodli pokračovat,“ kvitoval ředitel extraligy Stanislav Šulc další ročník divácké soutěže.

Kromě příležitosti strávit se svým klubem čas na střídačce se mohou účastníci těšit na VIP lístky na zápasy či jiné ceny. Čtrnáct finalistů obdrží LCD televizi a digitální O2 TV na rok zdarma. Úplný vítěz odjede domů s vozem Seat Ibiza SportCoupé. Své odhady mohou fanoušci zasílat smskou či emailem v následujících 19 kolech. „Věříme, že pokračování bude ještě úspěšnější,“ doufá Dufek.

Reklama