Hlavní obsah

Extraligu prodávat nehodláme, tvrdí nový šéf Kladna Volf

KLADNO

Všichni příznivci kladenského hokeje mohou být údajně v naprostém klidu. Nově jmenovaný výkonný ředitel HC Geus Okna Kladno Milan Volf reagoval na středeční vyjádření generálního manažera klubu Otakara Černého, jenž k zítřejšímu dni končí ve své funkci. Černý při své rezignaci mimojiné prohlásil, že majitel kladenského hokeje Jaromír Jágr starší má v úmyslu prodat extraligovou licenci.

Foto: Milan Malíček, Právo

Podle vedení kladenského hokeje se extraligová licence prodávat nebude

Článek

"Vedení klubu se od takových informací a prohlášení distancuje a ubezpečuje fanoušky, že o prodeji extraligové licence neuvažuje ani teď, ani po skončení soutěže. Naší prioritou je udržet pro Kladno extraligu i pro příští sezóny," píše však na oficiálních internetových stránkách kladenského klubu Milan Volf.

Někdejší hokejový útočník a také bývalý kladenský primátor se společně se stávajícím vedením klubu distancuje od Černého vyjádření.

Otakar Černý mladší ve středu rozeslal novinářům prohlášení, ve kterém mimojiné napsal: "Jsem přesvědčen, že celá situace, která nyní v klubu nastala, vyústí v prodej extraligové licence z Kladna do jiného města, což je hlavním záměrem pana Jágra již od letošního léta."

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec