Hlavní obsah

Karlovy Vary přišly o zraněné útočníky Zjuzina a Zaťoviče

KARLOVY VARY

Bez útočníků Dmitrije Zjuzina a Martina Zaťoviče se budou muset zřejmě až do konce sezóny obejít mistrovské Karlovy Vary, které bojují v hokejové extralize o desítku pro play off. Zjuzin má ze čtvrtečního utkání na ledě Liberce zlomenou klíční kost, Zaťovič má zlomenou kůstku v zápěstí. Uvedly to oficiální internetové stránky karlovarského klubu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Karlovarský Zaťovič před slávistickým brankárem Slipčenkem.

Článek

Karlovarští mají po výměně útočníka Jaroslava Kristka do Zlína za beka Davida Noska k dispozici jen 11 útočníků. Vedení klubu se tak snaží získat posilu před koncem přestupního termínu, který se uzavře v neděli.

"Moc času nemáme. Přestupový termín končí 31. ledna o půlnoci. Musíme někoho sehnat. Chceme někoho přivést tak, aby s námi už odjel do Třince," řekl serveru asistent trenéra Karlových Varů Václav Baďouček.

Dvaadvacetiletý Zjuzin přišel v polovině prosince do týmu Energie na hostování z ruské Ufy společně s bekem Alexandrem Loginovem. Zraněný je v novém působišti už potřetí, takže stihl odehrát v extralize jen sedm utkání, v nichž si připsal gól a asistenci.

Čerstvě pětadvacetiletý Zaťovič v 43 zápasech v tomto ročníku nasbíral 11 bodů za tři trefy a osm přihrávek.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice