Hlavní obsah

Odloženo. Sparta dnes nebude hrát s Vary. Domácí mají zdravotní potíže

Zápas 3. kola hokejové Tipsport extraligy mezi Karlovými Vary a Spartou se dnes neodehraje kvůli zdravotním potížím v týmu Energie.

Foto: Sport.cz

Hráči Karlových Varů dnes dresy neobléknou.

Článek

Sparťané měli ve čtvrtek sehrát druhé venkovní utkání v nové sezoně, ale z důvodu zdravotních problémů v týmu soupeře se duel odkládá. Kdy bude utkání odehráno, zatím nebylo oznámeno.

"Několik hráčů a člen realizačního týmu domácího týmu HC Energie Karlovy Vary má zdravotní potíže a z tohoto důvodu již klub kontaktoval Krajskou hygienickou stanici. Celý tým v nejbližší době zamíří na testy, podle výsledků testů a pokynů KHS pak bude klub dále postupovat. Více se k situaci klub zatím nebude vyjadřovat," uveřejnil klub informaci na svých webových stránkách.

Karlovy Vary zatím v probíhající sezoně odehrály dva zápasy, jednou vyhrály a jednou prohrály. Stejnou bilanci má i Sparta.

V novém ročníku nejvyšší soutěže byly odloženy už čtyři zápasy za první dvě kola. Všechny kvůli nákaze nemoci covid-19, a to v týmech Vítkovic a Brna. Tyto týmy nebudou hrát ani páteční 3. kolo, nedělní 4. kolo a odložený bude i jejich vzájemný duel 5. kola, plánovaný na úterý 29. září.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice