Hlavní obsah

Zase změna! Hradec Králové a Plzeň ve čtvrtek hrát nebudou

Praha

Protože jim kvůli onemocněním soupeřů byly odloženy zápasy šestého extraligového kola, dohodli se hokejisté Hradce Králové a Plzně, že ve čtvrtek proti sobě na východě Čech nastoupí v rámci 25. extraligového kola. Na to ale nakonec nedojde. Někteří hráči Mountfieldu totiž vykazují příznaky nachlazení, jak klub informoval na svých oficiálních stránkách.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Hráči Hradce Králové se radují z jednoho z gólů na ledě Olomouce.

Článek

Hradec Králové měl původně v rámci 6. kola nastoupit ve čtvrtek doma proti Pardubicím, Plzeň měla hrát o den později v Třinci. Dynamo i Oceláři jsou však kvůli výskytu onemocnění covid-19 v karanténě.

Teď hlásí problémy i Mountfield. „Po úterním utkání na ledě Olomouce (Hradec jej vyhrál jednoznačně 6:1) vykazují někteří hráči Mountfieldu HK příznaky nachlazení, o dalším postupu rozhodne podle vývoje situace klubový lékař, případně Krajská hygienická stanice," uvedli Východočeši.

Po dohodě s Plzní a odsouhlasení vedením extraligy se tak utkání 25. kola nakonec odehraje v původním termínu, tedy 6. prosince.

Po dohodě s Plzní a odsouhlasení vedením extraligy se tak utkání 25. kola nakonec odehraje v původním termínu. Je proto velmi pravděpodobné, že hráči i celý realizační tým nyní podstoupí testy na koronavirus.

Reklama

Související témata: