Hlavní obsah

Útočník Chalupa předčasně skončil v Hradci Králové

Praha

Hokejový útočník Matěj Chalupa už nebude hrát za extraligový Hradec Králové. Východočechům pomáhal před odloženým startem nadcházejícího ročníku NHL. Klub informoval o ukončení spolupráce na svém webu.

Foto: David Taneček, ČTK

Zleva Martin Vyrůbalík z Olomouce a Matěj Chalupa z Hradce Králové.

Článek

"Vedení klubu se domluvilo s Matějem Chalupou ještě před jeho odjezdem do Ameriky na ukončení působení v týmu. Větší prostor v zápasech budou dostávat kmenoví hráči Mountfieldu HK," uvedli Královéhradečtí.

Dvaadvacetiletý Chalupa, jenž na konci května uzavřel dvouletou smlouvu s Chicagem, dostal od Blackhawks svolení pokračovat prozatím v Hradci Králové, kde odehrál předchozí dvě sezony.

Zkraje sezony se však trenérům v čele s Vladimírem Růžičkou starším nevešel do sestavy. "Nepotkal jsem se s ideální formou. Postupem času jsem se do toho dostával, ale mimo sestavu jsem byl oprávněně," přiznal Chalupa po svém prvním startu v sezoně 11. listopadu.

Tak dlouho si musel pražský rodák počkat i kvůli koronavirové pauze, která extraligu zastavila. Od té doby nastoupil celkem do šesti zápasů a připsal si dvě asistence.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články