Hlavní obsah

Bitka stokilových chlapů v extralize. Zahodili helmy, poté se objali

Praha

Skoro jako za starých časů, domluvili si bitku. Rozhodčí vhodil buly a hradecký Richard Nedomlel a litvínovský David Štich odhodili helmy a šli se pobít. Nakonec nedošlo k ničemu fatálnímu, navíc konec byl férový. Když oba hráče rozhodčí oddělili, řekli si pár slov, objali se a odjeli v klidu do šatny.

Foto: hokej.cz/Martin Voltr

David Štich (čelem) a Richard Nedomlel a jejich bitka v nedělním utkání Tipsport extraligy.

Článek

Hradec Králové vyhrál v neděli nad Litvínovem 4:1, když v první třetině domácí vstřelili tři branky. Pět minut před koncem třetí dvacetiminutovky byl stav 4:1, o minutu později došlo na bitku.

Oba hráči s číslem 77 na zádech se domluvili a šli si rozdat pár ran. O výsledku bylo téměř rozhodnuto, oba věděli, že vyfasují vyšší trest za bitku, přesto do toho šli. Oba také s parametry bijců. Nedomlel 193 centimetrů a 106 kilo. Štich jen o čtyři centimetry menší a podle statistik o dvě kila lehčí.

Nedomlel se kvůli trestným minutám v tabulce klubových trestů nyní dělí o první místo s Radkem Smoleňákem, oba mají 18 minut. Štich je se stejným počtem minut v Litvínově druhý, na čele je Tomáš Pospíšil s 33 minutami.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články