Hlavní obsah

Karlovy Vary jsou nuceny šetřit. Rozloučily se s obráncem, který se Zlínem vyhrál titul

Slovenský hokejový obránce Oldrich Kotvan končí po vzájemné dohodě s klubem v Karlových Varech.Jeho angažmá v Karlových Varech nemělo dlouhého trvání. Přestože hokejový obránce Oldrich Kotvan zamířil do Energie teprve před sezonou z Liberce, už na začátku prosince a po pouhých pěti extraligových zápasech si musí hledat nové působiště. Třicetiletý Slovák se s klubem kvůli jeho ekonomické situaci dohodli na ukončení spolupráce.

Foto: Sport.cz

Obránce Oldrich Kotvan končí v Karlových Varech.

Článek

Západočeši v rámci úsporných opatření hledají všechny možnosti, jak sezonu zvládnout především po finanční stránce. Proto vedení klubu v čele s majitelem a generálním manažerem Karlem Holoubkem a trenérem a sportovním manažerem Martinem Pešoutem dospělo k rozhodnutí, že v základním kádru A mužstva bude pouze osm obránců.

A Kotvan, jenž v roce 2014 pomohl Zlínu k mistrovskému titulu, se do oné osmičky nevešel.

,,Není to pro nás jednoduché, ale museli jsme k tomu přistoupit, abychom i dále udrželi vyrovnaný rozpočet v této těžké a složité době," vysvětluje vedení klubu na svých oficiálních stránkách sbohem Kotvanovi, jenž v pěti extraligových zápasech za Energii zaznamenal jednu asistenci.

Naposledy se někdejší bek Zlína, Mladé Boleslavi a Liberce objevil v sestavě Karlových Varů 24. listopadu při jedenáctigólovém debaklu na ledě Bruslařského klubu.

Reklama

Související témata: