Hlavní obsah

Hokejové Kladno nově prodává vstupenky přes terminály Sazky

KLADNO

Hokejový klub Rytíři Kladno zahajuje v sobotu 12. listopadu prodej vstupenek na svá extraligová utkání přes síť Sazka Ticket. Lístky na zápasy Rytířů si tak nově budou lidé moci zakoupit po celé republice na více než šesti tisících prodejních místech Sazky. Ty fungují na přepážkách České pošty, v prodejnách tisku a tabáku, v síti čerpacích stanic, obchodních řetězců a dalších místech.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Hokejisté Kladna

Článek

Přímo na Městském zimním stadionu v Kladně bude zachován prodej vstupenek na třech pokladnách, z technických důvodů však bude zrušen v zadní části areálu v sousedství fotbalového stadionu.

Zájemci mohou využít také on-line rezervace na stránkách www.sazkaticket.cz. Takto vytvořená rezervace je platná do půlnoci následujícího kalendářního dne a lze ji uplatnit na kterémkoliv prodejním místě Sazky.

Klub Rytíři Kladno si od zavedení tohoto moderního systému distribuce vstupenek slibuje zvýšení komfortu pro své příznivce i pro fanoušky hostujících celků. Dlouhé fronty u pokladen těsně před začátkem extraligového utkání by se měly stát minulostí. Lidé si totiž mohou koupit či zarezervovat vstupenek na jakékoliv kolo dlouho dopředu.

„Je zbytečné čekat s nákupem lístků do poslední chvíle a není nutné je pořizovat v pokladnách na zimním stadionu. Vstupenky budou s předstihem v prodeji na jakémkoliv terminálu Sazky a všem fanouškům doporučujeme, aby této obrovské výhody využili,“ uvedl marketingový asistent klubu Marcel Kučera.

Nový systém prodeje se zatím nevztahuje na prodej permanentek, které budou v prodeji přes Sazka Ticket až od příští sezony. Ceny všech vstupenek zůstávají zachovány – lístek k stání stojí 70 korun, cena tiketu k sezení se pohybuje od 100 do 120 korun.

Reklama

Související témata: