Hlavní obsah

VIDEO: Komik Čech posílil hokejovou Spartu před derby. Tak určitě, říká

PRAHA

Překvapení? Možná. Hokejová Sparta získala do týmu neobvyklou posilu před derby se Slavií. Novopečeným sparťanem se stal Daniel Čech. Ale jen na pár vteřin. V interview pro Českou televizi si populární komik z pořadu Na stojáka utahuje z obvyklých klišé a frází používaných nejen v hokejových rozhovorech.

Foto: Česká televize

Daniel Čech odpovídá na otázky moderátorky České televize.

Článek

Čech si svou roli ve sparťanském dresu vychutnal. "Tak určitě. Taková nabídka se neodmítá, hrát za Spartu je pro mě čest,“ řekl Čech, který prý neměl problém s přijetím v šatně u nových spoluhráčů. „Tak určitě. S některými kluky jsem hrál, hráli jsme spolu. Nebo jsme hráli proti sobě, nebo proti někomu. Jsme profíci, je to sport,“ vysvětlil.

Když se zraníš, seš zraněná

Jisté je, že před zápasem není úplně zdravotně v pořádku. „Je to tak akorát. Víš co. Můžeš být vynikající hráč, potom se zraníš. Když se zraníš, tak seš zraněná. A když seš zraněná, tak nemůžeš hrát. A když nemůžeš hrát, tak to je špatný. Já budu hrát a uvidíme,“ vysvětlil "hokejista" reportérce při rozhovoru. Rozehrál tak svůj populární part známý i ze serveru Youtube v opravdovém hokejovém prostředí.

Na nedělní utkání se prý těší, má totiž o motivaci postaráno. „Tak určitě. Byl jsem hráč Slavie, ale to je už za mnou, teď jsem hráč Sparty, to je hokej, chci pomoc týmu, udělám pro to všechno.“

Reklama

Související témata: