Hlavní obsah

Litvínovští zažili v autobuse šok! Během zápasu v Olomouci jim zloděj ukradl ze zamčené šatny peníze

Olomouc/Litvínov

Z Olomouce se v úterý večer vraceli domů s úsměvem, protože tabulkovou bitvu sousedů vyhráli 2:1. Jenže dobrá nálada z autobusu hokejistů Litvínova záhy velmi rychle vyprchala. Při zastávce na benzínové stanici totiž Severočeši zjistili, že se jim v průběhu utkání s Hanáky dostal do zamčené šatny zloděj a většině hráčů i členů realizačního týmu ukradl z jejich peněženek hotovost. Jako první o tom informoval idnes.cz.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Zleva Martin Hanzl a Patrik Demel z Litvínova během utkání v Olomouci.

Článek

„Stalo se to. Domluvili jsme se, že více celou záležitost nebudeme komentovat, abychom ji dále nevířili," řekl Sport.cz generální ředitel litvínovského klubu Pavel Hynek.

Podle informací Sport.cz se vše seběhlo následovně. Po skončení druhé třetiny se hosté vrátili do své kabiny, v níž bylo otevřené okno. Nevěnovali tomu ovšem pozornost, protože okno nebylo vypáčené nebo poškozené a hráči si neuvědomovali, jestli jej třeba sami nezapomněli zavřít.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Plyšový maskot HC Olomouc sedí na prázdné tribuně.

Že jejich kabinu navštívil lupič, zjistili až při zpáteční cestě při zastávce na benzínce. Litvínovský klub okamžitě kontaktoval ten olomoucký a na stadion dorazila policie. Ta podle informací Sport.cz nenašla stopy vloupání. Je tedy otázkou, jestli si zloděj okno otevřel třeba přes pootevřenou větračku...

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Viktor Hübl (druhý zleva) se spoluhráči z Litvínova.

„Bohužel jsme po cestě autobusem píchli. Zabralo to tak patnáct minut, než to řidiči opravili. Pak jsme zastavili na benzínce. Někteří hráči šli platit a všimli si, že v peněženkách nemají hotovost," řekl serveru hokej.cz litvínovský obránce Patrik Demel, který byl rovněž, stejně jako většina hráčů a realizačního týmu, okraden o veškerou hotovost.

„Naštěstí se nic jiného neztratilo. U některých to bohužel byly vyšší částky, ale můžeme být rádi, že nám nezvali osobní věci," dodal Demel.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Zleva Jan Káňa z Olomouce a Uvis Janis Balinskis z Litvínova.

Olomoucký klub se k celému incidentu dosud oficiálně nevyjádřil. „Jsem na cestě z Prahy z jednání a podrobnosti o tom nemám. Určitě se proto k tomu nebudu vyjadřovat," řekl Sport.cz generální manažer Hanáků Erik Fürst.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články