Hlavní obsah

Hokejový brankář Huf podepsal novou smlouvu se Zlínem

Zlín

Hokejový brankář Daniel Huf podepsal novou víceletou smlouvu s extraligovým Zlínem a bude nadále působit v mateřském klubu. Dvaadvacetiletý gólman by měl vytvořit dvojici s Liborem Kašíkem. "Dan udělal v poslední době velký výkonnostní pokrok a po dobrých výkonech si vybojoval dlouhodobou smlouvu. Vidíme v něm perspektivního gólmana pro zlínský hokej, který se bude nadále zlepšovat a přiblíží se ještě více výkonnosti Kašíka," uvedl trenér a vedoucí sportovního úseku Robert Svoboda.

Foto: Berani Zlín

Hokejový brankář Daniel Huf podepsal novou víceletou smlouvu s extraligovým Zlínem a bude nadále působit v mateřském klubu.

Článek

Huf debutoval v nejvyšší soutěži jako sedmnáctiletý v roce 2017 v Olomouci. V extralize zatím odchytal 42 zápasů s úspěšností 90,79 procenta a průměrem 3,14 inkasované branky na utkání. Jednatřicet startů si připsal v minulém ročníku.

"Beru to jako obrovskou příležitost pro dosažení dalších hokejových cílů. Jsem rád, že můžu být součástí současného A týmu a podařilo se mně zúročit každodenní tvrdou práci," uvedl Huf, který má na kontě tři čistá konta v extralize.

Reklama

Související témata: