Hlavní obsah

Poslední Zlín opouštějí Šlahař a Dobiáš. Útočník Veselý dál Beranem

Zlín

Hokejový Zlín už nepočítá s útočníky Jakubem Šlahařem a Vojtěchem Dobiášem, kteří neměli v poslední době pevné místo v sestavě Beranů. Vedení posledního týmu extraligy jim umožnilo najít si nové angažmá. Třicetiletý Šlahař odchází do prvoligového Frýdku-Místku, jednadvacetiletý Dobiáš si příští působiště hledá.

Foto: Profimedia, Profimedia.cz

Jakub Šlahař v dresu zlínských Beranů

Článek

„Jejich pozice v mužstvu nebyla adekvátní. Jakub se v minulých zápasech ani nevešel na soupisku, Vojta většinu z posledních dvou sezon promarodil. Proto trenéři rozhodli o jejich uvolnění," říká zlínský sportovní manažer Martin Kotásek.

V moravském klubu bude naopak pokračovat pětadvacetiletý útočník Radek Veselý, který přišel v průběhu sezony z Havířova a v osmi extraligových utkáních si připsal dvě asistence. „Realizační tým vyhodnotil, že je Radek pro mužstvo přínosem herně i svým přístupem k hokeji. Přijal svoji roli, má značný potenciál se zlepšovat," tvrdí Kotásek.

Zlínští nasbírali v dosavadních čtrnácti duelech nejvyšší soutěže pouhých pět bodů a figurují na poslední sestupové příčce. Na předposlední Kladno ztrácejí šest bodů. Nejbližší extraligový zápas je čeká v pátek v Litvínově.

Reklama

Související témata: