Hlavní obsah

VIDEO: Kladno prohrálo zápas se Spartou 20 vteřin před koncem, Jágr Pražanům přeje vše nejlepší

Praha/Kladno

Ani ne čtyřiadvacet hodin od porážky Kladna se Spartou sdílel Jaromír Jágr své video, v němž pražské Spartě přeje vše nejlepších k 110. výročí založení klubu.

Pozdrav Jaromíra Jágra

 
Článek

„Spartičko, gratuluju. Sto deset let, hrozně dlouhá doba. Já ti přeju, aby to vydrželo minimálně ještě dalších sto deset let. Spartička byla vždycky moje nejoblíbenější družstvo. Ne z toho důvodu, že bych vám fandil, ale z toho důvodu, že se mi proti vám vždycky strašně moc dařilo," popřál Jágr pražskému klubu už před týdnem. Na svém facebookovém účtu ho však sdílel krátce po nedělním utkání.

V tom vedlo Kladno v holešovické hale nad Spartou v půli zápasu už 2:0, přesto nakonec odjíždělo domů bez bodu, když 20 vteřin před koncem vstřelil gól na 3:2 pro Spartu Lukáš Pech.

„Sparto, gratuluji k včerejší náhodné výhře nad Kladnem," uvedl Jágr na svém facebookovém účtu, pod nímž sdílel zmíněné video. „A protože Rytíři vždy respektují soupeře, chci ti za Kladeňáky popřát k tvému 110. výročí založení klubu," dodal útočník New Jersey Devils.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice