Hlavní obsah

Útočník Pohl bude působit nadále v Karlových Varech

Karlovy Vary

Hokejista Petr Pohl bude pokračovat v Karlových Varech, přestože byl původně z Energie na odchodu a hledal si přes léto jiné angažmá. Sedmadvacetiletý útočník přistoupil na západě Čech na snížení platu a zapojil se do přípravy. Uvedly to oficiální internetové stránky klubu.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Petr Pohl z Karlových Varů (vpravo).

Článek

"Po ukončení minulé sezóny jsme Petru Pohlovi dali možnost, aby si našel angažmá v jiném týmu. Po pět měsících, kdy Petr stále adekvátní angažmá neměl, jsme se rozhodli situaci začít řešit. Petr u nás má platnou smlouvu do 30. dubna 2014 a nakonec jsme se domluvili na snížení jeho odměny," řekl generální manažer Karlových Varů Miroslav Vaněk.

Budoucnost záleží jen na výkonech

Pohl přišel do Karlových Varů loni z Vítkovic a v 55 zápasech včetně play off si připsal 17 bodů za osm branek a devět asistencí. "Jeho budoucnost v Karlových Varech nyní záleží jen na výkonech a na tom, jak zaujme trenérskou dvojici Mlejnek - Kverka. Už se připojil k týmu a bude pracovat na tom, aby se dostal do základní sestavy," doplnil Vaněk.

Pohl se po sedmi letech strávených v zámořských juniorských i nižších soutěžích a působení ve finském klubu SaiPa Lappeenranta vrátil do Vítkovic v roce 2010. Celkem má v extralize na kontě 180 zápasů a 88 bodů za 37 gólů a 51 asistencí.

"Chtěl jsem opět hrát hokej, tak jsem se vrátil do týmu, kde jsem měl smlouvu. Jak začala sezóna, začal mi chybět život kolem týmu, zápasový ruch, takže jsem rád, že opět můžu být s klukama v kabině. S trenéry jsem už mluvil a budu čekat, až mi dají šanci v zápase," prohlásil Pohl, který trénoval přes léto ve Vítkovicích.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články