Hlavní obsah

Liberec se s Volžskem rozešel smírně, duel byl předčasně ukončen

Liberec

Hokejisté Liberce ve čtvrtém přípravném duelu na extraligovou sezonu remizovali s ruským celkem Ariada-Akpars Volžsk 3:3. Zápas s účastníkem Vyšší hokejové ligy zůstal nedohraný poté, co hosté na protest proti výroku sudích opustili v závěru prodloužení led i střídačku a odešli do kabin.

Foto: Milan Malíček, Právo

Liberecký Michal Bulíř

Článek

Severočeši vedli díky úvodní trefě Jakuba Valského z 18. minuty. Tento stav vydržel až do třetí části, v jejímž úvodu otočil stav dvěma trefami Andrej Korkin a na 3:1 pro hosty zvýšil Andrej Šepelev. Bek Tomáš Voráček však snížil a Michal Bulíř v závěrečné power play při přesilovce vyrovnal a poslal zápas do prodloužení.

Duel byl pak předčasně ukončen 43 vteřin před jeho koncem, když sudí poslali gólmana Sergeje Agejeva za nesportovní chování předčasně do šaten a na protest proti udělení trestu ho tam následoval celý tým Ariady.

Přípravný hokejový zápas:
Bílí Tygři Liberec - Ariada-Akpars Volžsk 3:3 (1:0, 0:0, 2:3 - 0:0)
Branky: 18. Valský, 55. Voráček, 60. Bulíř - 44. a 46. Korkin, 53. Šepelev.
Zápas byl předčasně ukončen v čase 64:17 poté, co hostující tým odešel do kabin na protest proti udělení trestu do konce utkání pro gólmana Sergeje Agejeva za nesportovní chování.

Reklama

Související témata: