Hlavní obsah

Divíšek je zpátky ve Slavii

Praha

Tomáš Divíšek se vrací do Slavie Praha. Pětatřicetiletý centr, který už v tomto soutěžním ročníku měsíc hostoval v Plzni z prvoligového Mostu, se na spolupráci se svým mateřským klubem dohodl do konce sezóny. Dres Slavie obleče už v nedělním zápase v Litvínově.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Divíšek během angažmá ve Spartě.

Článek

Divíšek naposledy hrál za Slavii v sezoně 2006/07, extraligový ročník ale tehdy dokončil v Plzni a pak postupně v nejvyšší soutěži nastupoval i za Pardubice, Kometu Brno, Mladou Boleslav, Chomutov a v minulé sezóně za Spartu.

Ve Slavii odstartoval kariéru a v sezóně 1997/98 v jejím dresu debutoval v extralize. Účastník juniorského mistrovství světa z roku 1999 strávil tři sezony v zámoří, za Philadelphii v NHL však nastoupil jen pětkrát. Jinak hrál na farmě v nižší AHL, zkušenosti má i ze švýcarské ligy.

„Hledali jsme zkušeného hráče, který bude řídit druhou přesilovkovou formaci, a šikovného centra na buly, protože tam máme zatím rezervy," uvedl v tiskové zprávě Slavie trenér Pražanů Ladislav Lubina. „Je hezké vrátit se do míst, kde jsem vyrůstal. Už se nemůžu dočkat prvního zápasu," konstatoval Divíšek.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články