Hlavní obsah

V Brně jsou na mě vysazení. Mě to ale neděsí, tvrdí zlínský kapitán Čajánek

Brno/Zlín

Po mizerném vstupu do extraligy byla přímá cesta do play off pro hokejisty Zlína úspěchem, teď chce obhájce titulu zhatit plány Brna. „Musíme se poučit z toho, čím jsme si prošli v základní části. Jsme připraveni, že Brno je na koni a bude se do nás snažit jít různými směry,“ tvrdí kapitán Zlína Petr Čajánek.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Zlínský útočník Petr Čajánek se raduje z gólu.

Článek

Na každý zápas má být vyprodáno. „Počítám i s napětím na ledě. Ani tvrzení, že mi v Brně půjdou pod kůži, mě neděsí. Tam jsou na mě i diváci vysazení. Až mi nebudou nadávat, můžu skončit," směje se Čajánek a roli favorita přisuzuje Kometě.

„Nemáme proč se jí zříkat, proti loňsku jsme o stupínek popolezli," přitaká brněnský trenér Vladimír Kýhos. Varuje však před zlínskými osobnostmi. „Čajánek s Leškou dovedou tým ukočírovat, zbláznit ho v kabině a navést správným směrem," uvažuje Kýhos.

Největší motivaci cítí hráči, kteří nedávno oblékali dres soupeře. Ve Zlíně Žižka se Svobodou a v Brně Honejsek. „Rivalita je i tak velká a loňská série o titul ji ještě zesílila," myslí si Čajánek.

Česká pojišťovna play off - čtvrtfinále/I.
středa 18:00BRNOZLÍN
Potřebuje zlepšit nejhorší přesilovky, chybí jen zraněný obránce KempnýHraje čtvrtfinále posedmé za sebou, na marodce útočníci Čech a Kubiš.
středa 18:30SPARTAHRADEC KRÁLOVÉ
V obraně chybí Švrček, otazník nad hradeckým odchovancem BuchtelemDosud nikdy v play off nepostoupil, postrádá Frühaufa, Mikuše a Troligu.

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec