Hlavní obsah

Do Hradce míří brankář Král, obránce Pilař a útočník Köhler

Hradec Králové

Hokejisty extraligového Hradce Králové posílí brankář Tomáš Král, obránce Karel Pilař a Bedřich Köhler. Nové smlouvy s Východočechy podepsali i Jaroslav Kudrna a Lukáš Vantuch. Realizační kádr Mountfieldu rozšíří kondiční trenér Marián Voda.

Foto: Milan Malíček, Právo

Hokejisté Hradce Králové se radují ze vstřelení gólu na ledě Kladna.

Článek

Nejvýraznější posilou je Pilař, který v Hradci Králové v sezoně měsíc hostoval ze Sparty. "Zájem o jeho služby jsme avizovali již od jeho měsíčního působení v našem klubu v průběhu ledna. Jsem rád, že i Karel projevil velký zájem u nás pokračovat. My jsme jeho příchodem získali zkušeného ofenzivního obránce," uvedl generální manažer Aleš Kmoníček na klubovém webu.

Od příchodu Krále si Hradečtí slibují pomoc zejména v budoucnosti, třicetiletý Köhler by měl být hned výraznou posilou do útoku. "Jsme společně s trenéry přesvědčeni, že Bedřich je správnou volbou do našeho stylu hokeje, kvality prokázal svými výkony v dresu Zlína," řekl Kmoníček.

Zlepšit výkony týmu by měl pomoct i nový kondiční trenér Voda, jenž v této sezoně působil v mistrovském Litvínově. "Marián patří k nejlepším kondičním trenérům, kteří se v hokeji pohybují. Od jeho příchodu si slibujeme zkvalitnění fyzické přípravy týmu, kvalitní péči o hráče po zranění či zkvalitnění preventivní péče před úrazy," uvedl generální manažer.

Reklama