Hlavní obsah

Litvínov oslaví 70. výročí založení klubu exhibicí s řadou hvězd

Litvínov

Hokejový Litvínov oslaví v sobotu exhibičním utkáním 70. výročí založení klubu. Na slavnost tradičního účastníka tuzemské nejvyšší soutěže, který dokázal vychovat dlouhou řadu skvělých hráčů, má dorazit hned několik vítězů olympijských her a mistrovství světa.

Foto: Petr Horník, Právo

Robert Reichel (vlevo) a Jiří Šlégr na exhibici v Litvínově - ilustrační foto.

Článek

Duelu, do něhož nastoupí hráči ve speciálních dresech, by se měli zúčastnit například držitelé zlata z Nagana Martin Ručinský, Jiří Šlégr, Martin Straka, Pavel Patera, Martin Procházka, Josef Beránek a Jan Čaloun, ale také trojnásobný mistr světa Tomáš Vlasák či Petr Nedvěd, který má včetně play off na kontě 1053 zápasů ve slavné NHL.

Současný tým budou zastupovat obránce Karel Kubát a útočníci Viktor Hübl, František Lukeš a kapitán Michal Trávníček, ale i Robert Kysela, generální manažer klubu. "Chtěl bych všechny naše fanoušky co nejsrdečněji na zápas pozvat. Přijďte na své oblíbence, přijďte se bavit hokejem. Věřím, že se bude na co dívat a fanoušky trochu potěšíme a rozveselíme," uvedl na klubovém webu předseda představenstva a také asistent trenéra Šlégr.

Narážel tak částečně na nelichotivou poslední příčku Vervy v extraligové tabulce. Litvínov přitom vstupoval do sezóny jako obhájce mistrovského titulu, který dobyl na jaře ve finále proti Třinci vůbec poprvé ve své dlouhé historii.

Utkání na Zimním stadiónu Ivana Hlinky začne v 16 hodin. Vstupenky v ceně 150 Kč (k sezení) a 100 Kč (stání) jsou ještě v prodeji.

Reklama

Související témata: