Hlavní obsah

Hokejový útočník Forman podepsal novou smlouvu se Spartou

Praha

Hokejový útočník Miroslav Forman se stal dalším hráčem Sparty, který se s vedením pražského klubu dohodl na podmínkách nové smlouvy. Pětadvacetiletý hokejista podepsal se Spartou čtyřletý kontrakt. Klub o tom informoval na oficiálním webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sparťanský útočník Miroslav Forman překonává zlínského brankáře Libora Kašíka.

Článek

"Jsem moc rád, že jednání dopadla takhle. Jsem sparťan odmala," uvedl odchovanec Pražanů, jenž tak následoval řadu spoluhráčů, kteří nové smlouvy podepsali v lednu.

"Je pravda, že jsem měl nabídky i z jiných klubů, ale mojí prioritou byla Sparta. Jsem moc rád, že jsme se nakonec dohodli na podmínkách a vše dopadlo tak, že zůstávám tam, kde se cítím doma," řekl Forman, jenž je aktuálně služebně nejstarším hráčem ve sparťanské kabině.

Forman je stabilním členem základního kádru druhou sezonu. V tomto ročníků odehrál 37 zápasů, ve kterých vstřelil sedm branek a přidal dvanáct asistencí. "Jednání nebyla jednoduchá a podmínky, které hráč díky novému kontraktu má, jej pasují do role jednoho z lídrů mužstva. Věříme, že tuto roli dokáže potvrdit," řekl sportovní manažer Patrik Martinec.

V lednu Sparta oznámila, že nové smlouvy podepsali obránci Michal Barinka, Marek Hrbas, Michal Čajkovský, Jan Piskáček, Juraj Mikuš a útočníci Lukáš Cingel, Martin Procházka, Jan Buchtele a Daniel Přibyl.

Reklama

Související témata: