Hlavní obsah

Fantasy: Kapitánem pro semifinále volíme Šipačjova

Mistroství světa se chýlí ke svému vrcholu. Bohužel bez účasti českého týmu, který vyřadil ve čtvrtfinále po nájezdech tým USA. V semifinále se střetne Finsko s Ruskem a Kanada s USA. Kapitánem našeho doporučeného Fantasy týmu jsme zvolili Vadima Šipačjova

Doporučený fantasy tým pro čtvrtfinále

Článek

Nejproduktivnější hráč šampionátu potvrdil svou skvělou formu i ve čtvrtfinále. Šipačjov přispěl k vítězství Ruska nad Německem 4:1 dvěma góly a jednou asistencí. Ze sborné jsme do našeho doporučeného Fantasy týmu zařadili i obránce Nikytu Zajceva a Artěmije Panarina. Nová hvězda Chicaga Blackhawks dosud vstřelila pět gólů a na sedm asistovala.

Kanada je v utkání proti mladému výběru USA favoritem. Z javorových listů sázíme především na Dericka Brassarda a Taylora Halla. Levé křídlo Edmontonu Oilers vsítilo šest branek, což z něj dělá nejlepšího střelce ze svěřenců Billa Peterse. Brassard nasbíral rovných 10 bodů za čtyři góly a šest asistencí.

Z ostatních týmů jsme dali šanci mladým puškám Austonu Matthewsovi a Patriku Lainemu. Oba hráči potvrzují, že jsou vycházejícími hvězdami světového hokeje.

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec