Hlavní obsah

Skuhravý podepsal novou smlouvu s Karlovými Vary, Bartek končí

Karlovy Vary

Hokejový útočník Václav Skuhravý bude pokračovat v extraligových Karlových Varech. Sedmatřicetiletý hráč, který většinu sezóny strávil v prvoligovém Kladně a Energii pomáhal až v jejím závěru, podepsal s klubem novou smlouvu. Na západě Čech naopak podle oficiálního webu končí slovenský útočník Martin Bartek.

Foto: http://www.rytirikladno.cz

Václav Skuhravý ještě v dresu Kladna.

Článek

Skuhravý strávil v Karlových Varech většinu extraligové kariéry. V roce 2009 dovedl tým jako kapitán k historickému triumfu v play off. Po sezóně 2014/15 s ním už ale klub nepočítal a rodák ze Slaného odešel na hostování do Kladna. V závěru ročníku se však do Karlových Varů vrátil a v baráži pomohl týmu udržet se mezi elitou.

Pětatřicetiletý Bartek přišel do Karlových Varů loni v únoru z Liberce. V nedávno skončené sezóně odehrál za Energii celkem 46 zápasů, ve kterých nasbíral 24 bodů za 14 branek a deset asistencí. Už v průběhu sezóny byl vyřazen z kádru a hledal si nové angažmá, nyní se s klubem dohodl na předčasném ukončení smlouvy.

Vedle Skuhravého s Karlovými Vary podepsali smlouvy i obránce Tomáš Kvapil a útočníci Marek Švec, Jakub Flek a Lukáš Vrána.

Reklama

Související témata: