Hlavní obsah

Srazila nás zbytečná vyloučení, zlobil se Šlégr po neúspěšné premiéře

Litvínov

V hokejovém Litvínově začala éra po trenéru Radimu Rulíkovi, který vedl Vervu v extralize od října 2013 až do svého úterního odvolání z funkce. Proti úřadujícímu šampiónu Kometě Brno si tak premiéru v roli šéfa střídačky nově sestaveného realizačního týmu odbyl Jiří Šlégr, předseda představenstva klubu.

Foto: Josef Pešout, Právo

Jiřímu Šlégrovi se preiméra moc nepovedla.

Článek

Ani nejnovější změna ale zatím nepřinesla kýžený efekt. Severočeši prohráli popáté za sebou, tentokrát hladce 1:4, a zároveň si připsali i šestý domácí nezdar v řadě.

„Narazili jsme na jednoho z nejtěžších soupeřů, jaký nás mohl na startu nynější trenérské mise potkat. Všichni si uvědomujeme vážnost předposledního místa v tabulce. Nemůžeme spoléhat, že nám někdo pomůže k obratu. Musíme se především dívat sami na sebe," konstatoval Šlégr po bitvě s týmem, který v Litvínově s přehledem vybojoval sedmou výhru v řadě.

Domácí už v první třetině dvakrát inkasovali, což určilo ráz zápasu. Hosté tak bez větších potíží hájili solidní náskok. Pak jej ještě navýšil nejlepší hráč utkání Martin Nečas, který už předtím asistoval u prvních dvou gólů svého týmu. Havlíčkova premiérová trefa v sezóně na 1:3 byla pro Litvínov gólem s pořadovým číslem 9000 v nejvyšší soutěži!

„Nezačali jsme špatně, pak nás srazila vyloučení. Hrát ve třech proti Brnu není ideální. Rozhodla naše nedisciplinovanost, jelikož kvalita byla na straně soupeře," uznal Šlégr. „Přitom jsme šli do zápasu s tím, že nesmíme faulovat. Přesto tak učiníme. Hráči jsou bohužel sami proti sobě. Je to obrovská škoda. Byly tam nešikovné zákroky, seknutí do hokejky. Nevím, jestli je to přemotivovaností, ale to se nesmí stávat. Věřím, že zápas otevřel hráčům oči," přemítal šéf realizačního týmu.

Reklama

Související témata:
  2 : 1 Třinec - Pardubice 2 : 1 přestávka Živě
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články