Hlavní obsah

Soči - Jaroslavl 3:2Nakládal oslavil nominaci do Utkání hvězd gólem, ale ne výhrou

Aktualizováno

Obránce Jakub Nakládal z Jaroslavle oslavil svoji dnešní nominaci do Utkání hvězd Kontinentální hokejové ligy gólem. Kapitán české reprezentace z nedávného turnaje Karjala otevřel v 5. minutě skóre zápasu v Soči, ale šestým gólem v sezoně Lokomotivu k výhře nepomohl. Domácí zvítězili 3:2 v prodloužení.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jakub Nakládal

Článek

Další čeští hokejisté dnes bodovými zápisy k výhrám svých týmů přispěli. Útočník Tomáš Mertl si připsal dvě asistence a obránce Ondřej Vitásek jednu při vítězství Kunlunu 4:2 v Novosibirsku. Útočník Robin Hanzl zase pomohl Spartaku Moskva k výhře 4:3 v prodloužení nad lídrem soutěže Jekatěrinburgem. Avtomobilist bez zraněné brankářské opory Jakuba Kováře prohrál podruhé za sebou a celkově potřetí v sezoně.

Divoké utkání odchytal Dominik Hrachovina z Astany proti Charabarovsku. Český brankář zahájil zápas v základní sestavě, ale už v 15. minutě po třetím gólu ve své síti pustil za stavu 1:3 do branky Švéda Henrika Karlssona. Ten si sice připsal dvě asistence u branek Barysu, ale sám také třikrát inkasoval a ve 31. minutě se za stavu 4:6 Hrachovina do branky vrátil. Další gól už český brankář nedostal, ale Astana dokázala jen snížit na konečných 5:6.

Kontinentální hokejová liga:
Novosibirsk - Kunlun Red Star 2:4 (za hosty Mertl 0+2, Vitásek 0+1)
Barys Astana - Chabarovsk 5:6
Dinamo Minsk - Magnitogorsk 0:2
HK Soči - Jaroslavl 3:2 v prodl. (za hosty Nakládal 1+0)
Jokerit Helsinky - Čerepovec 4:0
Omsk - Dynamo Moskva 0:4
Petrohrad - Vladivostok 8:2
Spartak Moskva - Jekatěrinburg 4:3 v prodl. (za domácí Hanzl 0+1)
Viťaz Podolsk - Čeljabinsk 3:4 v prodl

Reklama

Související témata: