Hlavní obsah

Překvapí to snad ještě někoho? Ve Slovanu prý hráči od začátku sezony nedostali ani cent

Bratislava/Praha

Ještě minulý týden se během reprezentačního srazu český hokejový útočník Michal Řepík dušoval, že finanční problémy v bratislavském Slovanu oproti posledním letům nyní nejsou. Slovenský portál sport.sk však ve čtvrtek přišel s informací, že opak je pravdou. Hráči týmu, mezi nimiž jsou kromě Řepíka i další tři jeho krajané, prý od začátku probíhající sezony nedostali ani cent.

Foto: www.hcslovan.sk

Hokejisté Slovanu Bratislava prý od začátku sezony nedostávají výplaty.

Článek

Byl to vcelku překvapení, když se Michal Řepík v létě rozhodl znovu upsat Slovanu. I po zkušenostech z minulého ročníku, kdy výplaty hokejistů měly několikaměsíční zpoždění. Navíc to nebylo poprvé, kdy vypluly na povrch informace o nepříliš valné platební morálce jediného slovenského zástupce v Kontinentální lize.

„Teď ve Slovanu finanční problémy s výplatami nemáme a všechno probíhá, jak má. Myslím, že některé týmy v KHL jsou na tom hůř. A není si na co stěžovat ani ohledně zázemí a lidí, kteří v klubu pracují," říkal Řepík zkraje minulého týdne.

Jenže podle sport.sk je všechno jinak. S odkazem na zdroj blízký kabině Slovanu server uvádí, že hráči, včetně Čechů Řepíka, Rudolfa Červeného, Lukáše Kloka a Jakuba Štěpánka, a realizační tým nedostali výplatu od začátku probíhající sezony KHL.

Několik hráčských agentů navíc tvrdí, že Slovan obdržel zákaz podepisovat nové hráče, dokud svým hráčům nezaplatí dlužné částky z této sezony.

Vyjádření HC SLOVAN Bratislava
„Není to pravda, že klub dluží hráčům mzdy v aktuální sezoně. Od začátku sezony t.j. od července 2018 byly mzdy vyplaceny a k aktuálnímu výplatnímu termínu nemá klub vůči hráčům pod smlouvou žádné závazky týkají se této sezony. HC Slovan Bratislava si je plně vědom svých závazků vůči současným i bývalým hráčům z předchozích sezon a pracuje na jejich postupném uhrazení. Týká se to především mezd hráčů za jarní měsíce v sezónách 2016/17 a 2017/18,“ dodal klub.

Reklama

Související témata: