Hlavní obsah

Milovaný klub se postaral o senzaci. Splní sexbomba žhavý slib?

Moskva

Boj o Gagarinův pohár v Kontinentální lize vrcholí, v soutěži už živí naději na trofej pouze čtyři nejlepší celky. A napětí a očekávání pochopitelně roste i mezi fanoušky, někteří dokonce své hokejisty motivují vyzývavými vzkazy. Jako například Uljana Trigubčaková, která slíbila svému oblíbenému týmu Salavat Julaev Ufa za postup do finále Východu novou sérii žhavých fotografií.

Foto: Sport.cz

Uljana Trigubčaková je vášnivou hokejovou fanynkou.

Článek

Kontinentální liga už dospěla do finále konferencí, v nichž se utkají Omsk s Ufou a CSKA Moskva s Petrohradem. Tažení Ufy, která v play off vyřadila nejprve Josefem Jandačem vedený Magnitogorsk a pak i nejlepší celek Východní konference po základní části Jekatěrinburg, je velkým překvapením.

Jekatěrinburg nespasil ani český brankář Jakub Kovář. Ufa vyhrála v pátek pátý čtvrtfinálový duel play off na ledě Avtomobilistu 4:1 a stejným výsledkem ovládla i sérii.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Смотрите-ка кто у нас тут? Это же моя боевая подруга и напарница Диана Халифаева @di_felice_ из ice girls @hcsalavat! Вечно занятая и постоянно опаздывающая, она также скрасит празднование дня рождения в эту субботу 😘 - Диана работает в известном развлекательном клубе/ресторане Уфы💃🏼🍸 - По гороскопу «рачок», как она сама написала 🤦🏼‍♀️ 🦀 - Скромная и романтичная 😳🤗 - Парень отсутствует, но сильно не обольщайтесь, отбор жесточайший!😈 - Диана очень горячая девушка, потому что в её жилах течёт кавказская кровь! Вах! 🔥 - Может раздать звездюлей если ее хорошенько разозлить. Опасная!🚫 - У Дианы железный зад (постоянно щупаю при встрече)🌰 - Профессиональная фигуристка ⛸ ❗️Напоминаю, что вы тоже можете попасть ко мне на день рождения! Для этого нужно отметить друга/подругу в комментариях, а лучше выложить фото или видео с объяснением почему именно вы с другом или подругой больше других хотите попасть ко мне на день рождения🎁🎉😜 #уфа #дригубчак #титверг

Příspěvek sdílený Ульяна Тригубчак (@uly_3gubchak),Dub 26, 2018 v 7:43 PDT

„Tak tě bereme za slovo a očekáváme pár kousků nahoře bez," vyzval Trigubčakovou na sociální síti k činům po postupu rozjařený kapitán týmu Grigorij Panin. A reakce ruské krásky? „Své sliby plním," vzkázala mužstvu fešná blondýnka.

Trigubčaková, někdejší roztleskávačka a nyní členka tiskového oddělení klubu, rozhodně není žádná stydlivka. Má za sebou už sérii lechtivých snímků pro pánský časopis Maxim, svými přednostmi se ráda pravidelně chlubí také na Instagramu.

Finálová série Východní konference začne 29. a 31. března na ledě soupeře, poté se přesune do Ufy. Co si sexsymbol tamního klubu připraví pro hráče Salavatu v případě dalšího postupu?

Reklama