Hlavní obsah

Kunlun - Čeljabinsk 1:2Sedlák a Hyka v KHL asistencemi zařídili výhru Čeljabinsku

Moskva
Aktualizováno

Čeští hokejisté Lukáš Sedlák a Tomáš Hyka se dnes znovu podepsali pod výsledek Čeljabinsku v Kontinentální lize. Jeden z lídrů tabulky střelců Sedlák sice vyšel tentokrát gólově naprázdno, ale při vítězství 2:1 nad týmem Kunlun Red Star si připsal jednu nahrávku, jeho spoluhráč z první formace Hyka se asistencí podílel na obou gólech svého týmu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Hyka během tréninku hokejové reprezentace.

Článek

Sedlák, jenž přišel do KHL ze zámoří v létě a v dosavadních šesti duelech nastřílel pět branek, připravil spolu s Hykou, který působil v uplynulých dvou sezonách převážně na farmě Vegas, první gól pro Kanaďana Andrewa Calofa. Ve druhé třetině se pak po Hykově nahrávce prosadil finský obránce Jesse Virtanen. Kunlun stačil jen snížit těsně před koncem.

Mezi nahrávače se dnes zapsala i trojice českých hráčů v dresu Chabarovsku. Obránci Ondřej Vitásek a Michal Jordán a útočník Tomáš Zohorna si připsali po jedné asistenci, naprázdno vyšel jen další forvard Hynek Zohorna. Chabarovsku však jejich produktivita u branky v oslabení i přesilovce na body nestačila a na ledě Ufy podlehl 2:3.

Výsledky KHL:
Kunlun Red Star - Čeljabinsk 1:2 (za hosty Hyka 0+2, Sedlák 0+1)
Ufa - Chabarovsk 3:2 (za hosty Vitásek, Jordán a T. Zohorna 0+1)
Čerepovec - Dynamo Moskva 3:2 po sam. nájezdech
Nižněkamsk - Jekatěrinburg 3:5
Spartak Moskva - HK Soči 0:1
Viťaz Podolsk - Novosibirsk 3:2 po sam. nájezdech (za domácí Jeřábek 0+1)

Reklama