Hlavní obsah

Vašíček a Irgl pomohli hokejistům Jaroslavle k vítězství

MOSKVA

Den po gólovém příspěvku v utkání proti Novosibirsku pomohli hokejisté Josef Vašíček se Zbyňkem Irglem Jaroslavli k dalšímu vítězství v KHL. Lokomotiv dnes porazil 5:3 Novokuzněck a české duo se zasloužilo o tři góly. Vašíček dva dal a na třetí přihrál Irglovi.

Článek

Dvěma brankami se blýskl také Josef Straka a málem pomohl Čerepovci k prvnímu vítězství v normální hrací době. O to však Severstal v duelu s Chabarovskem připravil v čase 59:59 vyrovnáním Oleg Bělkin. Čerepovec nakonec vyhrál alespoň 3:2 po nájezdech.

Vítězství na penalty si připsali také svěřenci Vladimíra Vůjtka z Dynama Moskva. Jeho tým i díky gólu Petra Čajánka vyhrál 2:1 na ledě Viťazu Čechov. Trefou v předposlední minutě pečetil vítězství Nižného Novgorodu v Minsku na 5:0 Pavel Brendl.

KHL:
Voskresensk - Čeljabinsk 0:5, Petrohrad - MVD Balašicha 2:3, Viťaz Čechov - Dynamo Moskva 1:2 po sam. nájezdech (za hosty Čajánek 1+0), Jaroslavl - Novokuzněck 5:3 (za domácí Vašíček 2+1, Irgl 1+1), Čerepovec - Chabarovsk 3:2 po sam. nájezdech (za domácí Straka 2+0), Dinamo Minsk - Nižnij Novgorod 0:5 (za hosty Brendl 1+0).

Reklama

Související témata: