Hlavní obsah

Markova řada sama zařídila vítězství Magnitogorsku v KHL

MOSKVA

Čeští hokejisté ve službách Magnitogorsku Jan Marek, Tomáš Rolinek a Jaroslav Kudrna proměnili ve své galapředstavení čtvrteční utkání Kontinentální ligy v Novokuzněcku. Hosté vyhráli 4:2, české trio obstaralo všechny góly a celkem si připsalo deset kanadských bodů.

Foto: www.khl.ru

Útočník Magnitogorsku Jan Marek

Článek

Lídr týmové produktivity Marek si dvanáctým gólem v sezoně upevnil pozici nejlepšího střelce KHL, navíc přidal tři asistence a vrátil se do čela kanadského bodování před Alexeje Morozova z Kazaně. Oba mají na kontě 22 bodů z 15 utkání.

Svými statistikami výrazně pohnul i Rolinek, který dal dva góly a na jeden přihrál, Kudrna měl opačnou bilanci. Do statistik se v týmu hostů zapsal už jen Alexej Simakov přihrávkou na Rolinkově úvodním gólu zápasu.

Martinu Pruskovi v brance Spartaku Moskva vstřelili góly jeho krajané Pavel Rosa a Jakub Klepiš a Magnitogorsk i díky dvěma asistencím Jaromíra Jágra vyhrál 5:2. Zbyněk Irgl dal vítězný gól Jaroslavle při výhře 2:0 v Minsku, Petr Čajánek zase přispěl přesnou trefou k vítězství Dynama Moskva nad Čerepovcem. Pouze zbývající český střelec Pavel Brendl se neradoval z bodového zisku, protože Nižnij Novgorod doma podlehl Togliatti 2:3.

Kontinentální liga:
Novokuzněck - Magnitogorsk 2:4 (Marek 1+3, Rolinek 2+1, Kudrna 1+2), Novosibirsk - Čeljabinsk 5:1, Nižnij Novgorod - Togliatti 2:3 (za domácí Brendl 1+0), Dynamo Moskva - Čerepovec 4:1 (za domácí Čajánek 1+0, Rachůnek 0+1), MVD Balašicha - Kazaň 2:3, Atlant Mytišči - Nižněkamsk 5:0, Dinamo Minsk - Jaroslavl 0:2 (Irgl 1+0), Spartak Moskva - Omsk 2:5 (za hosty Rosa 1+1, Jágr 0+2, Klepiš 1+0), Dinamo Riga - Petrohrad 1:2 po sam. nájezdech.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články