Hlavní obsah

Jágrův Omsk v Petrohradu prohrál jasně 0:5

PETROHRAD

Hokejisté Omsku utrpěli ve středečním zápase Kontinentální ligy debakl 0:5 na hřišti Petrohradu. Zatímco v hostujícím dresu se žádný z hokejistů v čele s Jaromírem Jágrem neprosadil, za domácí řádil útočník čtvrté formace Nemirovskij, který si připsal dvě branky a asistenci.

Článek

Hned jedenáct branek viděli diváci na stadionu Viťazu Čechov, ovšem velkou radost z toho neměli. Domácí totiž prohráli 4:7 se Spartakem Moskva. Svěřenci českého trenéra Miloše Říhy za třemi body vykročili již v úvodní třetině, kterou vyhráli 4:0. V brance vítězů se představil český brankář Martin Prusek, který branky inkasoval až za rozhodnutého stavu.

Z českých hokejistů se dnes do statistik zapsal jen obránce Dinama Riga Filip Novák, ovšem ani jeho branka prohru 1:5 s Nižněkamskem neodvrátila. Po závěrečném hvizdu se na hřišti strhla mela, při které rozhodčí rozdal hned čtyři tresty do konce utkání.

Kontinentální liga:
Petrohrad - Omsk 5:0, Viťaz Čechov - Spartak Moskva 4:7, Dinamo Minsk - Togliatti 3:1, CSKA Moskva - Čeljabinsk 0:1, Dinamo Riga - Nižněkamsk 1:5 (za domácí Novák 1+0).

Reklama

Související témata: