Hlavní obsah

VIDEO: Vondrka se potil na prvním tréninku Slovanu Bratislava na KHL. Čada hráče nešetřil

Ivan VilčekSport.czPrávo

Pod vedením českého trenéra Rostislava Čady absolvovali ve středu hokejisté Slovanu Bratislava první trénink před sezónou Kontinentální hokejové ligy (KHL). Na ledě se objevila i nová posila Slovanu Michal Vondrka.

Foto: Ivan Vilček, Právo

Michal Vondrka po prvním tréninku Slovanu Bratislava před sezónou KHL

Článek

První trénink Slovanu Bratislava před sezónou KHL

„Trénink byl náročný. Uděláme maximum proto, abychom se dostali do play off," uvedl po tréninku Vondrka. Český reprezentant připustil, že o něj měly zájem i další kluby KHL. „Ve prospěch Slovanu rozhodlo jednání ze strany slovenského mistra a velký zájem o mně," dodal. Vondrka věří, že Slovan má pro KHL konkurenceschopný tým.

Hráči odcházeli z ledu ve zcela propocených dresech. „Trenér Čada nám dal zabrat. Je to v pořádku, před sezónou v KHL musíme na sobě pořádně makat," uvedl slovenský reprezentant Libor Hudáček.

Čada po tréninku uvedl, že nadále probíhají jednání o posílení týmu. Věří, že v mužstvu se objeví také hvězdy jako Miroslav Šatan a Žigmund Pálffy. „Po příchodu Vondrky máme v týmu pět medailistů z nedávného světového šampionátu. Byl bych rád, kdyby pokračovali ve výkonech, které předvedli na mistrovství světa. Vondrka je mladý dobře bruslící hráč, který má agresivní pojetí hry. To je přesně typ hráče, kterého pro KHL potřebujeme," dodal Čada.

Reklama