Hlavní obsah

Riga - Slovan 1:0 SNBrankář Sedláček udržel v KHL druhé čisté konto v sezóně

Moskva

Brankář Jakub Sedláček vychytal druhé čisté konto v této sezóně Kontinentální hokejové ligy a mohl slavit s Dinamem Riga vítězství nad Slovanem Bratislava 1:0 po samostatných nájezdech. Rozstřel rozhodl jediným gólem Linus Videll, Sedláček zneškodnil mimo jiné pokus českého útočníka Tomáše Netíka.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Gólman Jakub Sedláček v dresu lotyšské Rigy.

Článek

Předtím český gólman během 65 minut hry pochytal 28 střel. Dinamo zvítězilo potřetí za sebou poté, co předtím pět zápasů za sebou prohrálo. První nulu v sezóně Sedláček udržel na konci září v duelu s Podolskem, tehdy mu ale radost pokazila porážka po samostatných nájezdech.

Petrohrad prohrál 1:3 na ledě nováčka Jokeritu Helsinky a utrpěl třetí porážku z posledních čtyř zápasů. Ruský tým zaznamenal čestný úspěch až 19 sekund před závěrečnou sirénou zásluhou Panarina, u jehož gólu asistoval i český útočník Roman Červenka.

Alexander Salák v brance poraženého SKA si připsal 25 zákroků. Petrohrad promarnil šanci bodově se dotáhnout na lídra soutěže CSKA Moskva.

Omsk porazil v souboji nejlepších týmů Černyševovy divize Astanu 2:1 po samostatných nájezdech a vyhrál posedmé z uplynulých osmi duelů. Rozstřel rozhodl Američan Kolarik, český útočník Vladimír Sobotka svůj nájezd neproměnil.

Kontinentální hokejová liga:
Omsk - Barys Astana 2:1 po sam. nájezdech
Jaroslavl - Nižněkamsk 4:2
Jokerit Helsinky - Petrohrad 3:1 (za hosty Červenka 0+1)
Viťaz Podolsk - Lada Togliatti 0:2
Dinamo Riga - Slovan Bratislava 1:0 po sam. nájezdech (čisté konto Sedláček)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články