Hlavní obsah

Jágr prozradil, proč Češi střílí tolik gólů

Kdo nabíjí energií české reprezentanty? No přece Jaromír Jágr! Legenda českého hokeje na sociální síti Facebook v neděli pochválila nároďák za předvedené výkony a pozdravila celý realizační tým. Jágr ve svém humorně laděném statusu nalezl i příčinu toho, proč to svěřencům Miloše Říhy letos na mistrovství světa prozatím tak dobře pálí.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Utkání s Norskem sledoval také hokejista Jaromír Jágr (druhý zprava).

Článek

„Ahoj hokejová rodino!" Tradiční oslovení legendárního veterána směrem ke svým fanouškům na Facebooku se z virtuálního prostoru v posledních měsících vytratilo. Slavná osmašedesátka je však se startem MS se svými fóry zpět a hokejoví příznivci se nemohou dočkat na Jágrovy komentáře aktuálního dění.

V neděli pak sedmačtyřicetiletý nejslavnější Kladeňák přispěchal se svérázným vysvětlením toho, proč se národnímu týmu na probíhajícím mistrovství daří střílet tolik gólů. V šatně českého týmu je totiž plakát s Jaromírem Jágrem v místě, kam reprezentanti odkládají své hole.

Podle Jágra je tak jasné, kdo je nabijí energií. Jágr na místo určené pro hokejky zanechal bruslařům jasný vzkaz. „Jedině zlato!" napsal ke svému podpisu bývalý reprezentant, který nejcennější kov z mistrovství světa pověsil na krk hned dvakrát. Ve Vídni 2005 a v Kolíně nad Rýnem v roce 2010.

Zafunguje energie sálající z plakátu i na zdolání ruských bohatýrů v čele s Alexandrem Ovečkinem, Jevgenijem Malkinem a Nikitou Kučerovem? Národní tým má před sebou třetí představení na stadionu Ondreje Nepely. Češi změří síly s ruskou sbornou v pondělí od 16.15 hodin. Obě mužstva jsou zatím stoprocentní. Zatímco český národní tým si poradil s Norskem a se Švédskem. Rusko čeká po Rakousku a Norsku opravdová hokejová zkouška teprve v duelu se svěřenci Miloše Říhy.

České vítězství nad Norskem sledoval Jaromír Jágr. Co na jeho vzkaz řekl Miloš Říha?

<a href="http://www.sport.cz/">Sport.cz</a>

Reklama

Související témata: