Hlavní obsah

Bratři Zohornové zašli ve volnu na steaky. Abychom byli krvaví na Lotyše, žertují

Bratislava

V Bratislavě si plní velký sen a pohoda z nich doslova čiší. Bratři Hynek a Tomáš Zohornové si první společné mistrovství světa užívají plnými doušky. V hotelu obývají stejný pokoj, nastupují v jedné formaci a společně trávili na hokejovém šampionátu i volný den.

Foto: Jan Švanda, Právo

Bratři Hynek (vlevo) a Tomáš Zohornové na mistrovství světa v Bratislavě.

Článek

„Trochu jsme si pospali, šli na snídani, pak byli v sauně a u bazénu. Trochu jsme se prohřáli a zregenerovali," líčí jedenatřicetiletý Tomáš.

Odpoledne pak za nimi dorazily z Brna partnerky. O tři roky mladší Hynek přivítal snoubenku Veroniku, za Tomášem zase přijela manželka Radka. „Nevěděli jsme, jaký budeme mít v úterý přesně program. Když se zrušil trénink, psali jsme jim, ať přijedou, protože z Brna to je sem jenom hodinka," říká Tomáš Zohorna.

Český tým musí po utkání s Ruskem zapracovat na vhazování a přesilovkách

<a href="http://www.sport.cz/">Sport.cz</a>

Na žádnou romantickou procházku slovenskou metropolí však nedošlo. Teploměr ukazoval jen osm stupňů nad nulou a k tomu vál studený vítr. Přednost tak raději dali dobré večeři v jedné z místních restaurací. „Na zahrádku to ale fakt nebylo," smál se o dva roky mladší Hynek. „Sjeli jsme asi deset minut od hotelu směrem do centra. Něco jsme našli, chutnalo nám," usmívá se. A jaké bylo menu? Měli jsme hovězí steaky, abychom doplnili proteiny a byli krvaví na Lotyše," žertuje ženáč.

Po náročné sérii tří zápasů ve čtyřech dnech si volno oba útočníci hodně pochvalovali. Pročistili hlavu a dnes dopoledne vyjedou s ostatními znovu na led. Česká hokejová reprezentace má od 11 hodin naplánován trénink, ve čtvrtek od 20.15 hodin pak narazí ve svém čtvrtém vystoupení na turnaji na tým Lotyšska.

Reklama

Související témata:
Steak