Hlavní obsah

Už sis nechal spravit ten zub? vypálil majitel Bostonu na Pastrňáka. Jeho geniální reakce vás dostane

Už šestým rokem nechává hokejový Boston nahlédnout své fanoušky prostřednictvím seriálu s názvem Behind The B do míst, kam by se za normálních okolností neměli šanci dostat. Příznivci tak mají možnost vidět, jak funguje příprava na tréninky či zápasy nebo jak to v šatně vypadá po utkáních. A dost často mají možnost vidět úsměvné scénky.

Foto: Mary Schwalm, ČTK/AP

Útočník Bostonu David Pastrňák slaví gól proti Detroitu - ilustrační foto.

Článek

Třeba jako nedávno, kdy do kabiny Bruins zavítal osmasedmdesátiletý Jeremy Jacobs, jenž je už předlouhých 44 roků majitelem klubu.

Vitální stařík se na chvíli zastavil u české hvězdy Davida Pastrňáka, na kterého najednou vypálil. „Tak už sis nechal spravit ten zub? Za ty peníze, které ti dáváme, bys to už měl mít hotový," usmál se dobře naložený Jacobs v narážce na to, že havířovský odchovanec si v probíhající sezóně vydělá osm miliónů amerických dolarů.

Pastrňáka však majitelova poznámka nerozhodila. Naopak na ni dokázal vtipně zareagovat. „No, tak se podívejte na Marcyho nos," ukázal na svého parťáka z elitní útočné formace Medvědů Brada Marchanda, který si i s bonusy může rovněž přijít na osm miliónů dolarů, takže by si plastiku nosu klidně mohl dovolit.

Foto: Gerry Broome, ČTK/AP

Útočník Bostonu Brad Marchand.

Gerry Broome

A kabina Bruins se dobře bavila...

Reklama